emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

gammal hederlig scrap

Inlagt av emelie den 24 januari 2009

det har varit ganska mycket dator-scrap här i bloggen det senaste. inte för att jag inte har scrappat utan för att mycket av det jag har gjort har jag mailat till den svenska scraptidninen. förr eller senare så kanske dem nappar och då kan jag inte visa det här i bloggen innnan. men här kommeri alla fall två andra som jag har gjort. demär båda efter skisser, den ena från swe scrap-bloggen och den andra från veckans skiss.

5 Responser till “gammal hederlig scrap”

 1. Morfen Säger:

  Vad härligt med lite pappersscrap också!! Jättefina!

 2. Karolina (karehed) Säger:

  Vilka fina layouter! Den första är så stämningsfull och vacker 🙂

 3. ÅsaB Säger:

  Härliga layouter! Ja det känns verkligen som ”gammal hederlig scrap” när man har med biljetter och annat på layouten. Sånt gillar jag!:-) Ha det gott! Kram Åsa

 4. Tina J Säger:

  Jag älskar ju orange så detta kan du ju gissa att jag gillar! 🙂

 5. Åsa Säger:

  Vilka vackra och stilrena layouter!

 
Scraptoppen