emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för juni, 2008

kolmården

Inlagt av emelie den 30 juni 2008

semestern är igång. resan genom sverige har börjat. vi kom inte iväg så värst tidigt idag och kom till kolmården lagom till lunch. inne i parken fanns det massor av fina djur att titta på. dagens höjdpunkter var tigern som ”gick till atack” mot oss. tur att det var galler i mellan. barnens favoriter även i år var preriehundarna och sen så klart delfinerna och delfinshowen. så fina djur. det var också spännande tillbaka på hotellet. efter maten lektes det i det stora lekrummet och sen var det sängdags. linus och noah tyckte det var spännande att sova i ”lådaorna”.


fantastiska delfiner.


gorillan funderar…


glass måste man ju äta.


spanar efter marty (zebran)


bäst (?) på hela kolmården, att få leka i bamses värld.


favoriterna för både linus och noah. preriehundar. och visst är dem söta, speciellt i år då det var ungar också.


pappa björn satt på berget och tittade.


tigern går till ”atack”.


tänk att få sova i en låda i ett skåp 🙂

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för kolmården

nu så…

Inlagt av emelie den 29 juni 2008

nu är nog allt packat och klart. det har varit ett väldigt tjat på noah idag om när vi skulle åka. han längtar efter william. sen ringde mormor och han började längta att åka till movo som han säger. i morgon bär det i alla fall av till kolmården. håller tummarna för att vi ska klara oss från regnet. 😎

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för nu så…

linus på linjen

Inlagt av emelie den 29 juni 2008

linus själv fattade inte varför jag tyckte det var så roligt när han sprang omkring på linjen han hade målat, men lät sig snäll fotograferas.

Inlagt i scrappat | 1 Kommentar »

sjuk eller?

Inlagt av emelie den 29 juni 2008

idag är det stora packar och städar dagen inför morgonens resa. noah går omkring och tjatar om att han vill åka till william. ena stunden är han sjuk och har ont i magen och nästa är han bra, snacka om resfeber och att längta.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för sjuk eller?

två layouter

Inlagt av emelie den 28 juni 2008

efter många försök och många ädringar på olika inställningar gav vi upp. alltså med att få in bilderna direkt i bloggen. jag skaffade ett konto på flickr och får ladda upp bilderna där så länge. för bilder vill man ju se här i bloggen. hoppas kunna lösa problemet senare. någon som har lyckats?


på väg hem från landet en dag stannade vi i varber och åt glass på tre toppar, så gott.


man blir aldrig för stor för att måla med vatten. det är fortfarande lika kul tycker båda två.

Inlagt i scrappat | Kommentarer inaktiverade för två layouter

den är i gång

Inlagt av emelie den 28 juni 2008

så fick vi ääääntligen ordninge på wordpress på egen domän. det var inte helt lätt men tillslut fixade han det min älskling. det ser fortfarande litekonstigt ut här och var, jag håller på att fixa. färgmässigt verkar det som att den ser bäst ut med firefox (inte illa) det ska nämligen var röda färger och inte grå som det blir med explorer. sen kommer jag ha lösenord på vissa inlägg och av någon anledning så verkar den, ialla fall hos mig, vilja ha explorer (eller i alla fall IE-tab) och inte firefox för att lösenordet ska gå igenom. jobbar vidare på detta också. vill du har lösenordet av mig får du lämna en kommentar med din mail så kommer det. jag kommer dock inte att lämna ut det till vem som helst utan jag vill veta vem du är.

Inlagt i prat | Kommentarer inaktiverade för den är i gång

snart så

Inlagt av emelie den 26 juni 2008

nu närmar det sig semester för hela familjen. jag har ju varit ledig ett tag men andreas ska jobba idag och i morgon också. eller jobba och jobba, han är ju iväg och seglar med jobbet. på måndag börjar sen vår lilla sverige-turne. först blir det kolmården i två dagar och sen vidare till ö-vik i fem dagar innan vi åker hemåt via gävle och järnvägsmuseet. i ö-vik ska vi också, förutom att vara med våra goa vänner familjen wennman gå på star wars utställningen.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för snart så

 
Scraptoppen