emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för juli, 2008

besök av små söta

Inlagt av emelie den 23 juli 2008

och då pratar jag inte om mina barn, nej för idag när andreas hade klippt gräset så höll han få att trampa på en liten igelkotte-unge! vi har en igelkott som bur under grannens altan som brukar gå omkring hos oss och här omkring. nu verkar det ha blivit ungar där för när vi tittade lite mer omkring så hittade vi inte mindre än tre små söta kottar. dem kan inte varit gamla för dem var väldigt vingliga och kunde knappt gå i gräset. jag klappade en lite på taggarna så nu har man klappat en igelkott. och när jag ville att andreas skulle hålla sin hand bredvid så jag kunde fota så man fattade storleken kom den fram till honom och slickade på handen.

Inlagt i prat | 3 Kommentarer »

godis

Inlagt av emelie den 23 juli 2008

det blev ju en del layouter i veckan men här kommer en som jag gjort för ett tag sedan.

Inlagt i scrappat | Kommentarer inaktiverade för godis

shoppat

Inlagt av emelie den 19 juli 2008

idag har jag varit med mamma och shoppat i lektyg och hantverk här i haverdal. kul att få shoppa lite scrapsaker live. och tack till mamma som betalade. köpte massor av mönstrade papper, bland annat nya från october afternoon. sen hittade jag lite gamla favoriter från senic route som jag också köpte. mamma köpte lite papper för jag ska göra en exploding box till henne som hon ska ge bort.

annars har jag idag scrappat klart mina sista foton som jag hade med mig. 18 layouter på nio dagar, två varje dag som jag planerade att göra har jag gjort. men nu med så mycket nya papper så önskar jag att jag hade mer bilder med mig. 😆

Inlagt i scrappat | Kommentarer inaktiverade för shoppat

vem läser här?

Inlagt av emelie den 19 juli 2008

jag blir ju lite nyfiken på vem som läser här i bloggen. nästan 200 besökare sen den nya startade men bara några få kommentarer. är ju nyfiken på vem du är som läser, vill ju gärna besöka dig också. 🙂

Inlagt i prat | 1 Kommentar »

fotbollsträning

Inlagt av emelie den 18 juli 2008

en timma varje dag denna veckan har linus varit på fotbollsträning här på landet. han har tyckt att det var jätteskoj och calle som har tränat dem har gjort ett jättebra jobb. mycket lek och lite allvar. idag var det dags för avslutningen och då var det match mellan barnen och dem vuxna. eftersom andreas fortfarande är hemma och snickrar så fick pontus ställa upp, han är ju trots att gudfar. trots att några vuxna tog det på fullaste allvar så lyckades barnen vinna med 6-4. linus stod i mål till en början och spelade ute på slutet.


linus kämpar på i målet.


en bra utspark.


pontus spelade faktiskt också fotboll även om noah tyckte annat ibland.


linus (och dem flesta andra i barnlaget) jagar efter bollen.


noah plockar blommor till mamma.


efteråt bjöd tränaren på bullar.


Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för fotbollsträning

photobooth

Inlagt av emelie den 18 juli 2008

linus och pontus har lekt på pontus dator…

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för photobooth

norra sidan

Inlagt av emelie den 17 juli 2008

jag vet inte hur det ser ut där hemma nu. andreas är ju hemma denna veckan för att byta panel, fönster och dörr på norra sidan av huset. jag vet att han bytt fönstret i badrummet, det hann han göra innan vi åkte men sen har jag inte sett mera. är nyfiken på hur våran nya ytterdörr och fönster i arbetsrummet ser ut.

Inlagt i hus | Kommentarer inaktiverade för norra sidan

exploding box

Inlagt av emelie den 17 juli 2008

för ett tag sedan såg jag på scrappiz någon som frågade om en exploding box och blev sugen på att göra en själv. det fick bli en från barnen till deras mormor och morfar.

Inlagt i scrappat | 1 Kommentar »

våra fina pojkar

Inlagt av emelie den 16 juli 2008

scrappandet håller i sig. idag har det blivit två layouter till. plus att jag varit i falkenberg med linus och noah. köpte några böcker som jag förhoppningsvis får läst under semestern. sen var vi i sportaffären för att byta linus fotbollsstrumpor. det gick nämligen hål på hans strumpor efter en träning, och lite mer vill man ju att dem ska hålla.

Inlagt i familjen, scrappat | Kommentarer inaktiverade för våra fina pojkar

busfabriken

Inlagt av emelie den 15 juli 2008

idag har jag varit med linus och noah på busfabriken. flera timmar med massor av skoj och lek. det var två svettiga killar jag hade med hem sedan. efteråt hade linus fotbollsträning. han har det varje dag denna veckan här på landet. han tycker det är kul och idag invigde han sina nya benskydd och fotbollsstrumpor som han fick av morfar i går.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för busfabriken

 
Scraptoppen