emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för mars, 2009

kalaslayouter

Inlagt av emelie den 28 mars 2009

vi överlevde barnkalaset. det var faktiskt ganska lugnt. 6 glada killar som lekte, åt korv och bröd, glasstårta och godispåse. alldeles lagom.

här kommer några layouter från ”vuxenkalaset” som vi hade förre helgen.

Inlagt i digi-scrap, familjen | 3 Kommentarer »

lugnet före stormen

Inlagt av emelie den 28 mars 2009

nu är allt fixat inför noah barnkalas som startar om 30 minuter. fem glada kompisar kommer och noah längtar efter sina gäster, som han säger.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för lugnet före stormen

bilder från 2005

Inlagt av emelie den 26 mars 2009

jag har scrappat lite gamla bilder från 2005. så kul att sitta och titta igenom alla bilderna.

jag passar på att testa olika digi-saker på dem här layouterna.

Inlagt i digi-scrap | 2 Kommentarer »

Våffelkalas

Inlagt av emelie den 25 mars 2009

idag har jag och noah varit hos elias och cecilia. vi har inte hunnit träffas på länge så idag blev det kalas för noah och elias som båda har fyllt år nu i vinter. det blev, presenter, lek och så våfflor!

Inlagt i familjen, foto | 1 Kommentar »

noah 4 år

Inlagt av emelie den 24 mars 2009

idag firar vi våran noah som fyller 4 år. det blev sång och paket i morse för en svårtflörtat noah. men efter lite välling var han med på noterna och firandet. på dagis har han fått äta på födelsedagstallriken och haft piratservett. och så sjöng dem för honom. nu väntar våfflor!

Inlagt i familjen, foto | 5 Kommentarer »

tjuvstartat 4 år

Inlagt av emelie den 22 mars 2009

idag har vi tjuvstartat firandet av noahs fyraårsdag med första kalaset. mormor, morfar, farmor, farfar, morbror pontus och mormor ruth var här och firade. det blev tårta med ”platta”godisar på (nonstop) och bulle och kaka. och så paket förstås. farmor och farfar kom med lego thunder drill. mormor ruth med pengar att handla själv för, pontus med världens sötaste lilla skål (och jag fick en lika dan fast en litte större), mormor och morfar hade med sig massor av paket, en sparkcykel, spade, frisbee, böcker och tröja (tror det var allt).

födelsedagsbarnet själv hade så kul att han inte ville gå och sova i första taget.

Inlagt i familjen, foto | 3 Kommentarer »

vårens första utefika

Inlagt av emelie den 21 mars 2009

idag har vi haft ännu en dag med härligt vårväder så idag var det premiär för fika utomhus. jättehärligt i solen hade vi det.

Inlagt i familjen, foto | 2 Kommentarer »

jag har bestämt mig…

Inlagt av emelie den 21 mars 2009

i början av året hittat jag digi-scrapingen. sen dess har jag scrappat många layouter både med papper och digitalt. men nu har jag bestämt mig för att prova att lägga papprerna åt sidan ett tag och bara göra digi. man kan ju alltid scrappa dem med papper sen om man skulle ångra sig. taken är att det får kanske bli en fotobok sedan av några layouter. förutom att det är minst lika kul att digiscrappa har jag på senare funderat en hel del på förvaringen av alla layouter. på ett år har det nämligen blivit 5 album. ska det fortsätta så så får vi ju snart flytta. 🙂

åsa: självklart slutar jag inte med träffarna för det. det går bra att ta med datorn och digi-scrappa på träffen. eller hur ulrika.

så här kommer några nya layouter.

Inlagt i digi-scrap, prat | 3 Kommentarer »

våren är här!?!

Inlagt av emelie den 18 mars 2009

nu verkar det som att våren har kommit till oss. idag var det jättehärlig ute. jag lyckades få med mig noah ut på en lite stund vid lekplatsen. i två dagar har vi nu haft 8-9 grader så nu hoppas jag att våren verkligen är här för att stanna.

Inlagt i familjen, foto | 5 Kommentarer »

scrapträff

Inlagt av emelie den 14 mars 2009

idag har jag varit på en jättetrevlig scrapträff. Sällskapet idag var ulrika. resten av gänget kunde inte komma av olika anledningar men vi hade lika trevligt ändå. jag längtar redan till nästa gång vi får scrappa igen.

Inlagt i prat | 3 Kommentarer »

 
Scraptoppen