emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för juni, 2009

altanbygget går framåt

Inlagt av emelie den 30 juni 2009

idag har vi grävt bort massor av gräsmatta, vi har borrat alla hålen oc börjat gjuta i den. det går framåt och det är skönt när man ser resultatet och inte bara en massa jord.

Inlagt i hus | 1 Kommentar »

tyst i huset

Inlagt av emelie den 29 juni 2009

nu ska jag strax iväg på lite byggshopping för nödvändiga saker som behövs för att kunna bygga altanen. i huset är det väldigt tyst för linus och noah är kvar med mamma på landet och har semester med henne.

Inlagt i prat | Kommentarer inaktiverade för tyst i huset

härligt vid havet

Inlagt av emelie den 28 juni 2009

efter att ha tagit det lugnt på förmiddagen tog jag och linus cykeln ner till havet efter lunchen. så härligt! linus var i nästan hela tiden med surfbrädan eller simmade och jag passade på att ha det skönt i solen. till slut tyckte linus att det var dags att jag kom i och simmade med honom också. det var kallare i vattnet idag men helt överkomligt när man väl hade doppat sig.

noah har badat hemma i giraffpoolen så han var nöjd med det och stannade hemma med pappa och morfar som grejade.

Inlagt i familjen | 1 Kommentar »

badpremiär

Inlagt av emelie den 27 juni 2009

Idag har jag, linus och noah promenerat till stranden och badat! det var till och med riktigt skönt i vattnet. härligt att sommaren är här 🙂

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för badpremiär

sommarshopping

Inlagt av emelie den 26 juni 2009

nästa vecka ska linus och noah på semester. det är deras årliga mysvecka med mormor på landet. eftersom det ska bli fint väder även då har jag och linus idag varit i stenugssund och handlat shorts till både honom och mig. sen blev det et par byxor till andreas för det var sånt där tag 3 betala för 2. sedan tog vi en god glass på bryggan i solen (och blåsten). mysigt! vi avslutade med ett besök i leksaksaffären där linus köpte sig en lite lego och så hittade vi en sådan där badtröja med solskydd i som fanns i hans storlek.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för sommarshopping

adoption av pion

Inlagt av emelie den 24 juni 2009

idag har vi haft en adoption här. det är ulrika som varit här och adopterat vår pion som vi hade i trädgården. lägligt tills att vi skulle ta bort den för att få plats med altanen skrev hon i sin blogg att hon blivit förtjust i pioner. så nu kommer den få värsta superlivet eftersom hon är så duktig med sin trädgård. 🙂 så skönt med vänner som kan ta hand om ens blommor.

vattkopporna är mycket bättre idag. man ser att några börjar gå tillbaka nu och det verkar inte klia så mycket idag.

Inlagt i familjen, prat | Kommentarer inaktiverade för adoption av pion

utan blöja!

Inlagt av emelie den 23 juni 2009

i natt har noah sovit utan blöja, och det gick jättebra. han sa själv igår att han inte ville ha blöjan och vi förstår honom med alla vattkoppor han har. vi tog upp honom för att kissa när vi la oss och sedan ville han ha vatten vid 5 och då fick han också gå på toa. det gick jättebra. sen satte han nog nytt sovrekord också. han sov till 9.30 i morse. det är såklart mycket vattkoppor på honom fortfarande men han verkar mycket bättre idag och dem är inte så ilsket röda heller.

jag och linus och också varit hos öronläkaren idag på mölndals sjukhus. väl där kollade doktorn att i öronen och såg att allt såg mcyket bra ut fortfarande. båda rören satt kvar och det var bra. förhoppningsvis behöver han inte nya rör när dem här ramlar ut eftersom den har suttit så länge.

Inlagt i familjen | 2 Kommentarer »

tattoo

Inlagt av emelie den 23 juni 2009

här kommer den sista skissutmaningen för layouter på svensks scrapbooking. nu får jag leta skisser någon anann stans så länge.

Inlagt i digi-scrap | 2 Kommentarer »

mera vattkopper

Inlagt av emelie den 22 juni 2009

idag har inte varit en rolig dag för noah. han har fått massor av vattkoppor. en till och med precis vid ögonvrån 🙁 han har gått i pyjamis hela dagen för att ha det mjukt och luftigt och när det har kliat mycket har han dragit i pyjamisen så den har gnuggat. i natt ville han inte heller ta på sig blöja som han brukar ha. stackare 🙁

Inlagt i familjen, foto | 2 Kommentarer »

dagens layouter

Inlagt av emelie den 22 juni 2009

idag har jag fortsatt med scrappandet till cybercropen på svensk scrapbooking. tlyouter till utmaningarna har det blivit idag plus att det var en utmning där man skulle göra skisser och till den gjorde jag tre skisser som jag sedan också scrappade. dem visar jag dock inte idag här i bloggen.

Inlagt i digi-scrap | 1 Kommentar »

 
Scraptoppen