emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för februari, 2009

inte långt kvar

Inlagt av emelie den 28 februari 2009

nu är det mesta packat här hemma för resan till sälen i morogn. ska bli så kul att komma iväg. nu håller vi bara tummarna för bra väder och att noah kommer vilja åka skidor också.

Inlagt i familjen | 1 Kommentar »

mer biljeter till mässan

Inlagt av emelie den 28 februari 2009

även hos tingtura kan man vinna biljetter till mässan nu. ta chansen du med. man behöver bara svara på vilka som är ens favoritstämplar från dem. mina får blir journaling eftersom jag inte stämplar annars. sen ska man göra lite reklam så här i sin blogg.

men alla ställen som mannu kan vinna biljetter på håler jag tummarna att jag har tur någonstans.

Inlagt i prat | Kommentarer inaktiverade för mer biljeter till mässan

scrappat

Inlagt av emelie den 27 februari 2009

jag har faktiskt pappersscrappat här om dagen. och nu ser jag verkligen fram emot nästa scrapträff vi ska ha nu i mars. och så närmar sig stora nödinge-träffen med stormsteg och så mässan. massor av scrap framöver alltså. jag har dock inte orkat fota och redigera bilderna av scrappet så här kommer några digi i stället.


helt otroligt, jag har fastnat på bild.

Inlagt i digi-scrap | 2 Kommentarer »

scrapmäsamässa

Inlagt av emelie den 26 februari 2009

Nu börjar det komma fler ställen att vinna biljetter till mässan.

hos designat kan man vinna biljetter!

och

hos papermaze kan man också finna.

snart är det dags för scrapmässa igen. den 7-8 mars är det dag och det ska bli kul. jag hoppas jag har turen att vinna en biljett i scrapperiets blogg. kommer du på mässan?

mera vinstchanser finns hos mimas scrapbooking.

Inlagt i prat | Kommentarer inaktiverade för scrapmäsamässa

dåligt blev bra

Inlagt av emelie den 26 februari 2009

efter en jobbig natt med att noah fick magsjuka är han idag pigg igen. och ännu bättre blev det på jobbet idag när jag fick en jättebra ny lön 🙂 en rejäl höjning i år också vilket kändes nödvändigt med min dåliga lön. så nu är vi glada här hemma.

Inlagt i familjen | 2 Kommentarer »

äntligen snö

Inlagt av emelie den 24 februari 2009

här kommer en digi-lo med bildern från söndagens äventyr i snön. jag har också uppdaterat nedanför med bilder från dagen.

Inlagt i digi-scrap | 4 Kommentarer »

snö!

Inlagt av emelie den 22 februari 2009

japp det är sant. vi har snö hos oss. fast ni norr över (ni vet vilka ni är) skulle nog skratta åt våra fjuttiga centimeter. men kul är det i alla fall. och efter frukosten fick vi gå ut och skotta.  linus och noah hjälpte också till och det belv en ganska stor hög som dem sedan kastade sig i. sen gick vi en tur till pulkabacken med snowracern. innan vi gick vidare till affären. nu ska det snart bli semlor.

Inlagt i familjen | 1 Kommentar »

fotomässan

Inlagt av emelie den 20 februari 2009

idag skyndade jag mig hem för att hämta andreas. vi skulle gå på fotomässan. tillslut hittade vi en parkering och gick till mässan. väl inne blev vi riktigt besvikna. så lite att titta på det fanns. och olympus hade inget där. vi blev inte kvar länge och det kändes trist.

Inlagt i prat | 1 Kommentar »

tanläkaren x2 är avklarat

Inlagt av emelie den 18 februari 2009

och det gick jättebra. först var linus hos sin tandläkare och allt var bra. han fick ta röntgenbild för att se så dem nya tänderna är på väg framåt och det var dem. det var snart ett år sen han tappade den och dem nya har inte kommit fram ännu. men vi kunde i alla fall se att dem kommit framåt sen bilderna i höstas så det var bra.

sen var det noahs tur hos sin tandläkare. först var han lite skeptisk till att sätta sig i stolen men tandläkaren var jätetbra och stod på sig så då satte han sig. hon var en jätetbra barntandläkare som lyckades på honom att gapa, visa tänderna, att hon fick knacka på tänderna och lägga på bananlack. sen frågade hon honom om tandborstning, godis, drick och napp och han svarade på allt. Kände knappt igen våran annars så blyga noah. turligt för noah var det ingen brådska att sluta med nappen så det kommer vi ta det lugnt med, han slutar nog förr eller senare ändå.

sen gick vi til affären för att köpa en födelsedagspresent till linus kompis och så hade jag lovat dem en speciell lego om dem var duktiga hos tandläkaren och det hade dem ju varit. tyvärr blev vi snuvade på legot för den hade blivit försenad till affärren så det var lite snopet. vi får ta den en annan dag.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för tanläkaren x2 är avklarat

dagens projekt

Inlagt av emelie den 18 februari 2009

idag är jag och noah lediga, som vanligt på onsdagar. linus har gått till skolan och när han kommer hem ska vi till tandläkaren. både linus och noah har fått tid idag så det bli ett dubbelbesök.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för dagens projekt

 
Scraptoppen