emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

snö!

Inlagt av emelie den 22 februari 2009

japp det är sant. vi har snö hos oss. fast ni norr över (ni vet vilka ni är) skulle nog skratta åt våra fjuttiga centimeter. men kul är det i alla fall. och efter frukosten fick vi gå ut och skotta.  linus och noah hjälpte också till och det belv en ganska stor hög som dem sedan kastade sig i. sen gick vi en tur till pulkabacken med snowracern. innan vi gick vidare till affären. nu ska det snart bli semlor.

En respons till “snö!”

  1. Morfen Säger:

    Ja precis!! Efter frukost gick vi ut och gjorde en snögubbe idag! Téa kommenterade att den hade tappat både mössa, näsa och halsduk på eftermiddagen (den hade smält en hel del) men vad roligt det var att vi hann leka lite i snön iaf. Nu kan den smäla bort och det kan bli vår. 😀

 
Scraptoppen