emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för oktober, 2008

önskelista

Inlagt av emelie den 30 oktober 2008

leksakskatalogerna börjar ramla in i brevlådan och linus och noah börjar önska sig saker högt och lågt. för att jag ska kunna komma ihåg vad dem säger att dem önskar sig har jag gjort en ny flik här uppe i bloggen där jag försöker samla vad dem önskar sig. kan ju vara bra ifall tomten tittar in och läser här 😉

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för önskelista

ocd

Inlagt av emelie den 27 oktober 2008


den här layouten handlar om hur noah har fått för sig att allt man läser börjar med att han säger bokstäverna o, c och d och sedan läser han vad han tycker att det står.


detta blev en titellös layout. tycker så mycket om fotot där noah är så söt så det blev en layout utan anledning.

Inlagt i scrappat | 2 Kommentarer »

gårdagens scrapträff

Inlagt av emelie den 26 oktober 2008

igår hade vi i scoutstugegänget en scrapträff igen. nästan ingen av oss var sugna på att åka på scrappeningen i år så vi tog en egen träff. jättekul att träffas igen och inprireras och ha kul tillsammans. fick gjort nästan åtta layouter bara en rubrik som saknas så idag hoppas jag kunna fortsätta att scrappa.

Inlagt i prat | 5 Kommentarer »

lov!!

Inlagt av emelie den 24 oktober 2008

så var det äntligen lov, även fast jag jobbar måndag till onsdag nästa vecka med studiedagar så känns det ändå som lov. den här hösten har gått så fort. det brukar kännas som en evighet till lovet men i år känns det knappast som att man har börjat.

idag har noah blivit förkyld igen. det började med kladd i ögat igår och idag är det feber. linus ska på operan och se på mary poppins med kusinerna och farmor och farfar. och imorgon ska jag på scrappträff. det bli inte scrappeningen i år utan vi kör en lite scoutstugeträff i stället.

Inlagt i familjen, prat | 1 Kommentar »

familjefoto

Inlagt av emelie den 19 oktober 2008

idag har vi varit och firat min pappa som fyller år i morgon. linus och noah har varit där sen igår. efter som vi för en gångs skulle var där ”allihopa” så tog jag med kameran och så tog vi gruppbild.

först står jag sedan noah, andreas, framför honom linus, min mamma, min pappa, lillebror pontus, lillebor jesper, i jespers famn hans lilla isabella och så maria jespers fru.

Inlagt i familjen | 3 Kommentarer »

så smart

Inlagt av emelie den 16 oktober 2008

jag blir bara mer och mer facinerad över linus mattekunskaper. han har verkligen fattat hur det hänger ihop. och för att gå i första klass är der verkligen avancerat. man får hoppas att det håller i sig. ikväll sa han följande smarta saker när vi borstade tänderna:

L: jag vet vad 24 plus 24 blir.

E: jasså vad då?

L: 48

E: hur visste du det?

L: jo för 20 plus 20 är 40 och 4 plus 4 är 8 och då blir det 48.

L: eller så kan man göra 25 plus 25 är 50 och 25 plus 24 är 49 och 24 plus 24 är 48.

E: smart!

Inlagt i familjen | 3 Kommentarer »

tåg

Inlagt av emelie den 12 oktober 2008

några layouter från när vi var på järnvägsmuseet i gävle. farfar har en tågfilm och i den är det ett tåg som blåser bort snö från rälsen. noah blev överlycklig när han såg att det fanns ett sådant på museet.

Inlagt i scrappat | 1 Kommentar »

ljugarbänken

Inlagt av emelie den 8 oktober 2008

jag tycker att detta korte är så mysigt på killarna. den sitter nere vid gäststugan, blåser såpbubblor och pratar tillsammans. är så facinerad över att trots att vi inte ses så ofta och att det skiljer så mycket i ålder på dem så kommer dem så bra överrens och det är precis som att dem brukar leka varje dag.

layouten är gjort efter en skiss, tror det var på veckans skiss men jag glömde såklart att skicka in den i tid.

Inlagt i scrappat | 2 Kommentarer »

krabbfiske

Inlagt av emelie den 5 oktober 2008

ytterligare en layout från utby-träffen. tack sanna för lånet av alfabetet. hade jag inte haft sillen hade det blivit en revolution nu när dem har kommit med ett helt alfabet på en platta. så smidigt.

annars har noah varit på kalas idag igen. det är så kul att se att dem faktiskt är ganska stora nu och hur dem leker tillsammans. linus har varit hos en kompis hela dagen och är nu helt slut.

Inlagt i prat, scrappat | Kommentarer inaktiverade för krabbfiske

layouter från kolmården

Inlagt av emelie den 4 oktober 2008


den här är gjord efter Kickis skiss på utbyscrappen.

Inlagt i scrappat | 2 Kommentarer »

 
Scraptoppen