emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för augusti, 2008

produktiv dag

Inlagt av emelie den 31 augusti 2008

igår hade vi en supertrevlig scrapträff. kul att få träffas igen och scrappa efter sommaren. hela nio layouter hann jag med trots att vi började lite senare. har dock inte hunnit fota dem idag för vi har gjort i ordning i linus rum. dels behövdes det megastorstädas men sen har vi också flyttat ut skrivbordet i hallen så han ska kunna använda det nu när han går i skolan. Sen behövdes det lite mera förvaring och då passade vi på att byta så det blev enheltligt. vi tog en tur till ikea och inhandlade serien trofast. backar hade vi ju sedan tidigare så vi behövde bara stommar och några små backar till. blev himlans snyggt när det blev så där en hel rad. så nu har han fått lite större plats i sitt rum både för att skrivborde åkte ut och för att han slände en hel del gammalt papper och lite trasiga saker. har sedan avslutat med att klippa håret på andreas.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för produktiv dag

vämer upp

Inlagt av emelie den 29 augusti 2008

imorgon ska vi ha scrappträff igen. och eftersom jag inte har scrappat sedan innan jag åkte till kreta så passade jag på nu i kväll. har gjort en enkel och en dubbel så nu är jag laddat för morgondagen.

Inlagt i prat | 1 Kommentar »

linus och noah har målat

Inlagt av emelie den 25 augusti 2008

linus ville att jag skulle visa här på internet vad han har målat. en fin tiger och jättefina star warsgubbar.

noah har fått för sig att han ska skriva emelie hela tiden och jag får dessa fina bilder var och varannan dag när jag hämtar på dagis.

Inlagt i familjen | 4 Kommentarer »

helg!

Inlagt av emelie den 22 augusti 2008

så har jobbet verkligen kommit igång. skolabarnen är tillbaka och det börjar bli som vanligt igen. skönt men man är lite trött idag. ska fira grannens födelsedag i morgon annars blir det nog inget speciellt. kanske jag kan komma i ordning på scrapbordet och scrappa lite.

Inlagt i prat | Kommentarer inaktiverade för helg!

liseberg

Inlagt av emelie den 17 augusti 2008

idag har vi varit en tur till liseberg med familjen. hade lite biljetter kvar att åka upp. barnen har åkt som två galningar bland små grodor, flygplan, bilar och allt vad det var. noah blev förtjust i knatterallyt. trodde inte att han skulle fixa det så bra men han var jätteduktig och styrde omkring så fint. det var en perfekt dag att vara där då det i lisebergmått mätt var folktomt. i princip inga köer och bara massor av kul. några bilder från dagen kommer ni inte att få se för jag bestämde mig faktiskt för att lämna kameran hemma. har ju redan en massar lisebergsbilder från i år.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för liseberg

apan

Inlagt av emelie den 16 augusti 2008

det börjar närma sig att jag kan scrappa igen. imorgon blir det förhoppningsvis ordning i arbetsrummet och sen ska det scrappas, om jag nu orkar det efter att ha städat där hela dagen typ. här kommer i alla fall en layout på våran lilla apa som hänger och slänger.

Inlagt i scrappat | Kommentarer inaktiverade för apan

är det någon som vet?

Inlagt av emelie den 14 augusti 2008

vet att många, även jag, använder bloglines för att läsa bloggar men är det någon som vet varför mina bilder inte syns där?

Inlagt i prat | Kommentarer inaktiverade för är det någon som vet?

lycklig

Inlagt av emelie den 14 augusti 2008

det är ju inte ofta som vi alla fyra hamnar på samma bild så det är klart att den måste scrappas. och självklart är min familj det bästa jag vet så man kan ju inte vara annat än lycklig 😀

Inlagt i scrappat | Kommentarer inaktiverade för lycklig

tillbaka på jobbet

Inlagt av emelie den 13 augusti 2008

så var ledigheter och sommarlovet över för den här gången. idag var jag tillbaka på jobbet. har haft en jättebra dag idag. massor av pysslande med olika material som ska förberedas. eleverna kommer först nästa torsdag så det känns skönt med tid. lite extra kul är det att få fortsätta med en klass ett år till. tidigare så har jag haft en klass max 1 termin pga av olika anledningar som barn och nya jobb bland annat.

163 foton från sommaren har också kommit från fuji igår och idag så nu hoppas jag bara att vi kan få ordning i arbetsrummet snart så man kan scrappa igen.

Inlagt i prat | Kommentarer inaktiverade för tillbaka på jobbet

vampyrer och bubblor

Inlagt av emelie den 12 augusti 2008

Inlagt i scrappat | Kommentarer inaktiverade för vampyrer och bubblor

 
Scraptoppen