emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

noah 5 år

Inlagt av emelie den 24 mars 2010

idag fyller goa noah 5 år. han lyckades med att sova hela natten i sin säng men vaknade såklart 5 minuter före vi hade stället klockan. men han gick snällt med på att gå och lägga sig igen och låtsas sova så vi kunde komma och sjunga för honom. så blev det sång och paket. självklart mest lego som vi sedan fördrev några timmar med att bygga ihop. till lunch blev det pannkakor och sedan massor av leg med allt lego. vi passade på att bygga ihop det två byggena han fick från isabella och så såg han en gång på toy story 2. efter att ha bakat kladdkakan, som han beställde som tårta, gick vi ut en liten stund. vi tog fram cykeln och pumpade hjulen och satte fast de nya kulorna till hjulen. så häftiga. sedan cyklade han bort till lego som ville leka lite. det blev en tur till lekplatsen här utanför där noah och leo försökte ösa bort allt vatten från en stor vattenpöl. sedan gick vi in och gjorde hamburgare till middag. och till efterrätt blev det såklart kladdkakan. det var en mycket nöjd noah som gick och la sig idag och han var så glad över alla sina presenter.

presenter.
linus: lego toy story.
mamma och pappa: lego star wars svävare, woody från toy story, kulor till ekrarna på cykeln.
mormor och morfar: lego atlantid bläckfisken.
isabella, jesper och maria: lego space police och lego power miners.

2 Responser till “noah 5 år”

  1. Morfen Säger:

    Grattis till stora lilla killen!! 😀

  2. Karolina/karehed Säger:

    Stor grattis på födelsedagen! 😀

 
Scraptoppen