emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för september, 2008

scrapträffen

Inlagt av emelie den 28 september 2008

igår var jag på en mycket trevlig scrapträff i utby. fick först inte gjort så mycket för ovanlighetens skull men fick fart på slutet så jag kom hem med 7 layouter. börjar se slutet på högen med bilder från i somras. idag har jag märkt upp layotuter sen strax efter midsommar med datum och satt in i platsfickorna. album är beställda och kommer nästa vecka. känns skönt att börja komma ikapp igen. och tack alla goa scrapvänner för en tevlig dag igår.

Inlagt i prat | 2 Kommentarer »

stegräknare

Inlagt av emelie den 26 september 2008

idag när jag kom hem låg min stegräknare som jag köpt i brevlådan. passade på att prova den när jag gick och hämtade på dagis och förvånad såg jag att den visade strax över 2600 steg när jag kom tillbaka. trodde verkligen inte att det var så många steg på den lilla turen.

Inlagt i prat | 1 Kommentar »

föräldramöte

Inlagt av emelie den 25 september 2008

den här veckan är det stora föräldramötesveckan. i tisdags var det föräldramöte på dagis och ikväll ska vi på föräldramöte på linus skola. det ska verkligen bli spännande att se allt från den andra sidan. tycker att hans fröken verkar jättebra och uppdaterad med vad som gäller nu så det ska bli intressant att höra vad hon har att säga idag. kanske man får några bra tips.

Inlagt i prat | Kommentarer inaktiverade för föräldramöte

vågor

Inlagt av emelie den 25 september 2008

när vi var på kreta så var det ganska höga vågor. en gång fick vi badat i havet och då var det ändå väldigt svårt att göra det. sista kvällen var det i alla fall extremt höga vågor och stränderna hade röd flagg. det var ju inte helt lätt att få storleken på vågorna att fastna på bild.

Inlagt i scrappat | Kommentarer inaktiverade för vågor

som från ingenstans

Inlagt av emelie den 24 september 2008

fick noah feber igår när han hade somnat. idag är vi ju lediga med vi får bli hemma imorgon också. så är det ju men småttingar. igår var jag på föräldramöte på dagis. så kul att se bilder av vad dem gör där och se sakar som dem gjort. på noahs avdelnings har det blivit så att det inte finns några ”stora” barn. så detta gör att från att ha varit liten förra året räknas nu noah som dem stora barnen eftersom hans årgång nu är näst störst.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för som från ingenstans

melanie

Inlagt av emelie den 21 september 2008

Inlagt i scrappat | 2 Kommentarer »

mer från övik

Inlagt av emelie den 20 september 2008

här kommer ytterligare några layouter från semestern i övik. det blir ju en del när vi tog 1200 bilder under veckan.

Inlagt i scrappat | 1 Kommentar »

äpplebitar

Inlagt av emelie den 17 september 2008

jag var ju bara tvungen att köpa detta pappret när jag visste att jag hade korten där hemma.

Inlagt i scrappat | Kommentarer inaktiverade för äpplebitar

shoppen hos darth vader

Inlagt av emelie den 13 september 2008

Inlagt i scrappat | 1 Kommentar »

läxa

Inlagt av emelie den 13 september 2008

idag har linus gjort sin första läxa. Nog för att det är lördag idag men dem har läxorna från fredag till fedag så igår kom den första. Han passade på att göra klart mattestencilen idag på förmiddagen när han ändå väntade på en kompis. Det var djup koncentration och det var ju inte helt lätt att rita alla sakerna snyggt. Men såklart fixade han det bra! nu är det verkligen en stor kille vi har. Första klass och läxor. det är även några ordbilder i läxa och så läsläxa. men läseboken glömdes visst i skolan så den får vi ta på måndag.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för läxa

 
Scraptoppen