emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

lite om mig

jag som skriver på denna bloggen heter emelie. jag bor med
min man och våra två barn (linus -01 och noah-05) utanför göteborg. jag började scrappa hösten 2003 och tycker att det är en underbar hobby. jag scrappar om allt som vi hittar på i familjen och ibland något litet annat också om jag hinner med. när jag hade hållt på med pappers-scrap i lite över 5 år började det skrivas en del om digitalt scrappande här i sverige. jag bestämde mig för att prova och tyckte det var så kul. jag började med att scrappa både papper och digitalt men tog tillslut beslutet att bara scrappa digi-scrap!så nuförtiden är alla layouter i bloggen digitala.

annars så jobbar jag på en 1-5 skola som lärare och har en jättehärlig klass. förutom scrappandet håller jag på med scouting på min fritid och så allt som har med familjen att göra såklart. lämna gärna en liten kommentar så jag vet att du varit här och kikat. jag vill ju gärna komma tillbaka till dig.

3 Responser till “lite om mig”

 1. mizzie annie och torbjörn Säger:

  Hej Linus !

  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN.

  önskar

  MIZZIE TORBJÖRN ANNIE

 2. Ylva Säger:

  Hej!

  Skulle vilja veta lite mer om Nödinge-träffen. Hör gärna av dig till mig via mailen.

 3. Ann på RosenBoden Säger:

  Hej! Vill bara tala om att vi gärna är med och sponsrar med priser och rabatter tex vid nästa träff. Butik i Jörlanda… andra sidan älven. Hör gärna av dig!
  (www.rosenboden.se)Hälsningar //Ann

Lämna ett Svar

Du måste vara inloggad för att kunna ge en kommentar.

 
Scraptoppen