emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

Arkiv för januari, 2009

utan blöja

Inlagt av emelie den 31 januari 2009

idag har noah tagit på sin pyjamis helt själv= den är helt ut och in. men han är i alla fall nöjd. sen fick han för sig att han inte skulle ha sovblöja på sig heller. så vi har en spännande natt framför oss. har vi tur fixar han det annars blir det till att tvätta. man får i alla fall vara glad för att han vill, stora killen 🙂

nästa morgon: vi gick upp och tog honom till toaletten strax före halv 11 i går kväll men sen väckte han oss halv 2 och hade kissat i sängen. då ville han ha blöja och sen sov han gott igen. imorse var blöjan tom så vi får se vad han vill i kväll.

Inlagt i familjen | 2 Kommentarer »

lördagsscrap

Inlagt av emelie den 31 januari 2009

idag har jag scrappat lite. får passa på att göra av med papper så man kan handla nya snart. har sett massor av fina nyheter som förhoppningsvis kommer till sverige också. här kommer, som vanligt, dock några som jag gjorde för ett tag sedan.

Inlagt i scrappat | 1 Kommentar »

”som att jag aldrig varit sjuk”

Inlagt av emelie den 31 januari 2009

det var linus kommentar när han vaknade pigg och glad i morse. och det stämmer. skumt men skönt att han är bra igen. noah var det inget fel på, det var nog mera sympatisjuka.

Inlagt i familjen | Kommentarer inaktiverade för ”som att jag aldrig varit sjuk”

två sjuklingar

Inlagt av emelie den 30 januari 2009

det har vi här hemma idag. linus klagade på magon redan i går kväll och det fortsatte idag med lite lite feber också. och noah sa att han också hade ont i magen i morse. så båda har fått vara hemma idag och ta det lugnt. tydligen är det en sådan här magskjuka som går i linus klass med bara magont. det var fyra borta i klassen idag sa hans fröken. vi får hoppas att det vänder snabbt.

Inlagt i familjen | 2 Kommentarer »

åka tåg

Inlagt av emelie den 28 januari 2009

idag har noah och jag varit i stan på våran lediga dag. vi passade på att åka tåget dit och hem nu när vi fått bättre tider med det till stan. och jättekul tyckte noah som älskar tåg. i stan kollade vi i lite affärer och så åt vi lunch på pizza hut. jättemysigt! och sen kunde vi åka hem på samma kuponger. det här kommer vi göra om 🙂

jag bjuder på en bild från när vi skulle åka hem. tåget han inte ens starta förräns noah somnade. tyvärr blir det inga bra bilder med mobilkameran men men.

Inlagt i familjen, foto | 4 Kommentarer »

vecka 4

Inlagt av emelie den 25 januari 2009

den fina mallen har jag fått från anna b, tack!

Inlagt i 2009 i bilder, digi-scrap | 4 Kommentarer »

början på en härlig dag

Inlagt av emelie den 25 januari 2009

idag njuter vi här hemma. det får man ju göra extra när man fyller år. linus hade lovat att jag skulle få sovmorgon idag. igår frågade han om han skulle växa mig klockan 8. jag fick faktistk sovmorogn ända till 9 även om linus redan vid kvart över 7 hade börjat undrar om dem skulle gå upp till mig snart. precis som det ska vara på födelsedagar vaknade jag lite före dem kom in och sjön och fick ligga och vänta lite. sen fick jag sång och paket. två paket där jag inte kan säga vilket som var bäst. av linus fick jag en jättefin teckning som hanklippt ut med en mönstersax. och han hade valt den saxen som jag häromdagen hade valt som min favoritsax. sen fick jag också namnbrickor med barnen namn på som jag har önskat mig sen innan jul. så fina, precis så som jag ville ha dem. tusen tack 🙂 resten av dagen ska vi mysa och ha det gott tillsammans. jag bestämde mig föra tt fira min födelsedag när noah fyller år i mars så man slipper allt som ska fixas inför kalas också. bara familjen tillsammans!

Inlagt i familjen | 3 Kommentarer »

gammal hederlig scrap

Inlagt av emelie den 24 januari 2009

det har varit ganska mycket dator-scrap här i bloggen det senaste. inte för att jag inte har scrappat utan för att mycket av det jag har gjort har jag mailat till den svenska scraptidninen. förr eller senare så kanske dem nappar och då kan jag inte visa det här i bloggen innnan. men här kommeri alla fall två andra som jag har gjort. demär båda efter skisser, den ena från swe scrap-bloggen och den andra från veckans skiss.

Inlagt i scrappat | 5 Kommentarer »

flashbacks

Inlagt av emelie den 22 januari 2009

det har jag haft idag. kändes som att vara tillbaka till högstadiet hemma på gräsmattan. om fredde läser här så tror jag du minns. även mamma och pappa. jag pratar om badminton 🙂 så himlans kul. fredde och jag brukade spela så gräsmattan blev utsliten. idag var det dags för (förhoppningsvis) en ny tradition på jobbet. friskvård tillsammans. idag stod badminton på programmet. så kul vi hade! nästan alla vi som var med hade spelat sist när vi gick på högstadiet/gymnasiet så det var ganska jämna lag 😉 i morgon blir det väl självstudier för barnen för vi kommer väl inte kunna röra oss. speciellt inte skrivarmen, hi hi.

Inlagt i prat | 2 Kommentarer »

kalsongkalle rockar loss

Inlagt av emelie den 21 januari 2009

noah hittade den pyttelilla play-knappen på min mobil och började rock loss här hemma.

mov08722

(är det någon som vet hur man får filmen att synas direkt i bloggen?)

Inlagt i familjen | 3 Kommentarer »

 
Scraptoppen