emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

tanläkaren x2 är avklarat

Inlagt av emelie den 18 februari 2009

och det gick jättebra. först var linus hos sin tandläkare och allt var bra. han fick ta röntgenbild för att se så dem nya tänderna är på väg framåt och det var dem. det var snart ett år sen han tappade den och dem nya har inte kommit fram ännu. men vi kunde i alla fall se att dem kommit framåt sen bilderna i höstas så det var bra.

sen var det noahs tur hos sin tandläkare. först var han lite skeptisk till att sätta sig i stolen men tandläkaren var jätetbra och stod på sig så då satte han sig. hon var en jätetbra barntandläkare som lyckades på honom att gapa, visa tänderna, att hon fick knacka på tänderna och lägga på bananlack. sen frågade hon honom om tandborstning, godis, drick och napp och han svarade på allt. Kände knappt igen våran annars så blyga noah. turligt för noah var det ingen brådska att sluta med nappen så det kommer vi ta det lugnt med, han slutar nog förr eller senare ändå.

sen gick vi til affären för att köpa en födelsedagspresent till linus kompis och så hade jag lovat dem en speciell lego om dem var duktiga hos tandläkaren och det hade dem ju varit. tyvärr blev vi snuvade på legot för den hade blivit försenad till affärren så det var lite snopet. vi får ta den en annan dag.

 
Scraptoppen