emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

början på en härlig dag

Inlagt av emelie den 25 januari 2009

idag njuter vi här hemma. det får man ju göra extra när man fyller år. linus hade lovat att jag skulle få sovmorgon idag. igår frågade han om han skulle växa mig klockan 8. jag fick faktistk sovmorogn ända till 9 även om linus redan vid kvart över 7 hade börjat undrar om dem skulle gå upp till mig snart. precis som det ska vara på födelsedagar vaknade jag lite före dem kom in och sjön och fick ligga och vänta lite. sen fick jag sång och paket. två paket där jag inte kan säga vilket som var bäst. av linus fick jag en jättefin teckning som hanklippt ut med en mönstersax. och han hade valt den saxen som jag häromdagen hade valt som min favoritsax. sen fick jag också namnbrickor med barnen namn på som jag har önskat mig sen innan jul. så fina, precis så som jag ville ha dem. tusen tack 🙂 resten av dagen ska vi mysa och ha det gott tillsammans. jag bestämde mig föra tt fira min födelsedag när noah fyller år i mars så man slipper allt som ska fixas inför kalas också. bara familjen tillsammans!

3 Responser till “början på en härlig dag”

 1. Morfen Säger:

  Hurra hurra hurra för dej ida’!
  Grattis! Dagen har ju börjat bra, men jag önskar dig en fortsatt trevlig söndag. Kram!!

 2. MiaS Säger:

  Hipp hurra och grattis på din daaaaa! Kram

 3. Karolina (karehed) Säger:

  Grattis! Hoppas du haft en härlig födelsedag 😀 Kram Karolina

 
Scraptoppen