emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

flashbacks

Inlagt av emelie den 22 januari 2009

det har jag haft idag. kändes som att vara tillbaka till högstadiet hemma på gräsmattan. om fredde läser här så tror jag du minns. även mamma och pappa. jag pratar om badminton 🙂 så himlans kul. fredde och jag brukade spela så gräsmattan blev utsliten. idag var det dags för (förhoppningsvis) en ny tradition på jobbet. friskvård tillsammans. idag stod badminton på programmet. så kul vi hade! nästan alla vi som var med hade spelat sist när vi gick på högstadiet/gymnasiet så det var ganska jämna lag 😉 i morgon blir det väl självstudier för barnen för vi kommer väl inte kunna röra oss. speciellt inte skrivarmen, hi hi.

2 Responser till “flashbacks”

  1. Morfen Säger:

    ÅÅÅÅH badminton är så himla kul!! Jag spelade en gång i veckan under en period men jag kom av mig… Nicolas & jag har bestämt att åka och spela badminton så snart jag är frisk, det är bra för kondisen minsann! 😀 Kram!

  2. mam Säger:

    visst kommer vi ihåg. Badminton är ju så kul å Fredrik glömmer vi aldrig.
    Pussåkram

 
Scraptoppen