emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

full fart i backarna.

Inlagt av emelie den 11 mars 2010

idag var noahs mål att lära sig svänga ordentligt i backen. länge gick det ganska trögt med svängarna och han plogade sig ner för hela backen men så tillslut när jag ritade på snön hur han skulle göra säger han. ”som en mammabokstav”. och visst ser det ut som en massa stora M när man svänger ner för backen. då började han svänga också. så nu åker han nästan i jämn takt med linus ner för backarna. linus åker vidare i skogen. idag testade han en annan backe som heter ravinen. det är en backe med skog och gupp som är lite u-formad. tror att det känns lite bekant att åka iden, jag tror att jag också åkte i den när jag var i stöten sist, alltså 1987.

sist idag testade vi att låta noah åka knapplift själv. det gick jättebra förutom att han blev jättearg och inte ville åka själv. men vi har kommit överrens om att det ska bli morgondagens grej att lära sig.

 
Scraptoppen