emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

noah åker själv

Inlagt av emelie den 10 mars 2010

idag hade vi alla ont lite varstans i kroppen men vi kom ut till backen ungefär som vanligt ändå. idag var målet att träna med noah så han kunde åka själv utan selen. vi körde hårt från början i den lilla backen. det gick kanon! även om noah många gånger var arg på oss och ville ha snöret igen. men sakta men säkert så gick det bättre och bättre och under dagen han vi även med några turer upp i de längre gröna backarna som han sedan tog sig ner helt själv.

linus har haft full fart idag med. mest åker han i skogen och hoppar på de små hoppen han hittar.

dagens action var när vi skulle ta våran favorittur i mormors störtlopp och möts av avspärrningar vid liften. tydligen hade det blivit ett elfel i lifthuset som sedan gjorde så det började brinna lite i huset. personalen fick släcka med flera brandsläckare och sedan kom även stora brandbilden och skötte eftersläckningen ordentligt. tyvärr blev det ju inte fler turer i den liften idag och även sittliften var avstängt ett tag eftersom den gick på samma elsysten. vi passade på att fika i den stora kåtan och sedan åkte vi hem och åt lunch.

 
Scraptoppen