emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

trötta ben

Inlagt av emelie den 9 mars 2010

idag har det varit full fart hela dagen. vi var ute i backen vid nio när de öppnade. det har blivit några turer till toppen idag. både med sittliften och med ankarliften. jättefina gröna backar ner, speciellt den som heter ”mormors störtlopp” som noah nästan kan åka helt själv i. när han sa till oss att sluta säga höger och vänster kunde han köra jättefina svängar. med det var viktigt att vi höll i selen även om snöret hängde löst. att åka helt själv är han mer tveksam till men nu ikväll har vi kommit överrens om att det ska vi träna på i morgon i den backen som han kallar ”snigelbacken”. det är nog den plattaste av alla backar här så det kommer gå jättebra. han blir heller inte avskräckt av att åka när han ramlar. han bli bara arg och säger att det är stenar i backen som gör så att han ramlar.

linus är det full fart på. han kör både i backen och i skogen och över stora guppen i fun park. ibland åker han med oss och ibland åker han själv och så ringer vi till varandra när vi vill hitta varandra igen. idag på sen-eftermiddagen åkte han ut helt själv på kvällåkningen medan vi andra gjorde middagen. det är en stor kille vi har.

just det, alla är hungriga också. idag till lunch åt linus och noah rester från igår. falukorv och makaroner. till och med noah tog om och de åt 8 falukorvsbitar och makaroner var. till middag blev det hemmagjorda hamburgare.

nu sitter vi här och är jättetrötta. snart ska nog alla sova så vi orkar med att åka i morgon också.

 
Scraptoppen