emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

två racerkillar

Inlagt av emelie den 8 mars 2010

vi kom ut ganska tidigt i backen även om vi tog det lugnt på morgonen. linus var det full fart på direkt. det var smart att han fick låna min gamla mobil så han kunde åka lite friare och sedan ringde vi varandra när vi ville hitta oss igen. noah åkte jättebra med den nya selen som vi fått låna. på förmiddagen var det en hel del gnäll men efter lunch så var det full fart. han åkte mer och mer med selen lös så det är väl bara en tidsfråga innan han klarar att stanna ordentligt också så han kan åka helt själv. vi har testat på flera backar och både åkt knapplift, ankarlift och stolslift. noah gillade stolsliften bäst även om den gjorde en hel del småstopp så det blev mycket gung. nu har vi kommit tillbaka till lägenheten, perfekt att bo mitt i backen. vi har såklart haft lite afterski och snart blir det middag. undrar om vi kan röra oss i morgon?

 
Scraptoppen