emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

10 favoriter 2009

Inlagt av emelie den 30 december 2009

så var det dags att summera scrapp-året 2009 med att välja ut 10 favoriter från året. 2009 var året då jag bestämde mig för att först prova på att digi-scrappa för att sedan bestämma mig för att det var kul, man kan nog göra både och. för att sedan testa att bara digi-scrappa en månad till att packa ihop alla papper och tillslut sälja i princip allt som hade med pappers-scrappande att göra. jag har inte ångrat mig. att digi-scrappa är precis lika kul och så blir det inte så många album i hyllan 😉 för många hade det blivit. jag har i år först gjort 56 pappers-layouter och sedan 207 digi-layouter. så att välja 10 har inte varit helt lätt. jag har bara tittat på digi-layouter och ganska snabbt valt dem 10 som föll mig i smaken mest just i kväll. jag har inte ångrat mig. att digi-scrappa är precis lika kul och så blir det inte så många album i hyllan 😉 för många hade det blivit. jag har i år först gjort 56 pappers-layouter och sedan 207 digi-layouter. så att välja 10 har inte varit helt lätt. jag har bara tittat på digi-layouter och ganska snabbt valt dem 10 som föll mig i smaken mest just i kväll.

10 favoriter från tidigare år hittar du här: 2008, 2007 och 2006.

7 Responser till “10 favoriter 2009”

 1. Morfen Säger:

  WOW vad du har varit produktiv och superfina layouter har du valt ut i topp tio! Jag ska också göra en lista så kika in hos mig snart! Kram

 2. Ulrikaulrika Säger:

  Jättefina allihop! Tack för att du fick även mig att prova digiscrap 🙂

 3. Cath. Säger:

  Härliga LOer! Och modigt att våga sälja allt pappersysselmaterial! men det är klart, du har rätt i att digi tar mycket mindre plats. Nån dag kanske även jag fastnar…
  Vill önska ett gott nytt år!

 4. ÅsaF Säger:

  Läckra layouter Emelie!!
  Gott nytt år!
  Kram Åsa

 5. Karolina/karehed Säger:

  Åh, så glada och färgsprakande layouter!
  Vi ses på scrapträffen!
  Kram Karolina

 6. Maritha / Dilorf Säger:

  Visst är det härligt med digiscrap! De digilayouter jag har gjort under året har varit lätträknade. Tyvärr. För det är himla kul att kunna bestämma så mycket själv. Har man ett fint papper, men i fel färg så är det ju så enkelt att ändra på!!

  Tack för att du delar med dig. Mitt mål under 2010 blev nu att göra minst 3 digitala i månaden! Tack!

 7. Maritha / Dilorf Säger:

  Glömde ju säga att du har valt ut 10 kanonfina layouter! Jag kan ju inte ens välja ut en som jag tycker lite bättre om, av dessa tio! Förstår att det har varit svårt att välja utav 200 st!!

 
Scraptoppen