emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

13 av 230

Inlagt av emelie den 29 december 2008

mikaela har en (stående) utmaning att lista sina 10 favoriter av layouter man gjort under året. det är ju några dagar kvar så kanske jag får gjort någon mer men just idag har jag gjort 230 sidor under 2008. jag kunde helt enkelt inte väja 10 så det fick bli 13 favoriter. här finns mina favoriter från 2007 och från 2006. det är roligt att se när man tittar tillbaka att många fortfarande är favoriter

7 Responser till “13 av 230”

 1. Morfen Säger:

  Härliga layouter allihop. Älskar dig är en favorit men allihop är verkligen snygga. Kram

 2. stina ~maräng~ Säger:

  Underbara layouter du visar!
  kram! stina

 3. Ellinor Säger:

  Vilka fina layouter du skapat!! Gott Nytt År!

 4. Linnea Säger:

  Så fina layouter! Den understa blev min favorit 🙂

 5. Karin B Säger:

  Många härliga layouter du gjort i år!
  Ha en god fortsättning på det nya året!

 6. Kristina Säger:

  Många fina och härliga layouter. Mycket glada färger.
  ~ Kristina

 7. emelies blogg » Bloggarkiv » 10 favoriter 2009 Säger:

  […] favoriter från tidigare år hittar du här: 2008, 2007 och […]

 
Scraptoppen