emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

hur var det i skolan idag?

Inlagt av emelie den 26 augusti 2009

idag var linus tillbaka i skolan igen efter att han varit sjuk i två dagar. när han kommer hem frågar jag såklart hur han har haft det. det var skönt säger han. skönt? undrar jag. ja vi hade massage idag och först masserade jag t och sedan masserade hon mig. det är smart att massera först för då får man skönast sist och är längt avslappnad.

härliga tankar!

själv har jag och noah haft vår lediga dag idag. noah kommenterade det hela med ”jag älskar att vara ledig!”

En respons till “hur var det i skolan idag?”

  1. Morfen Säger:

    ÅÅÅH vad härligt! Sånt borde man ha på arbetsplatsen också.. Var på en föreläsning en gång i tiden om massage i skolan och vilken effekt den har på individen och klassen, riktigt intressant. Kramiskramis

 
Scraptoppen