emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

jag har bestämt mig…

Inlagt av emelie den 21 mars 2009

i början av året hittat jag digi-scrapingen. sen dess har jag scrappat många layouter både med papper och digitalt. men nu har jag bestämt mig för att prova att lägga papprerna åt sidan ett tag och bara göra digi. man kan ju alltid scrappa dem med papper sen om man skulle ångra sig. taken är att det får kanske bli en fotobok sedan av några layouter. förutom att det är minst lika kul att digiscrappa har jag på senare funderat en hel del på förvaringen av alla layouter. på ett år har det nämligen blivit 5 album. ska det fortsätta så så får vi ju snart flytta. 🙂

åsa: självklart slutar jag inte med träffarna för det. det går bra att ta med datorn och digi-scrappa på träffen. eller hur ulrika.

så här kommer några nya layouter.

3 Responser till “jag har bestämt mig…”

  1. ÅsaF Säger:

    De är superfina Emelie!! Men jag hoppas du göra come-back ibland så att du fortfarande vill vara med på träffarna 😀 Kram!

  2. Morfen Säger:

    Åhå, ska du bara köra digi nu.. Ja varför inte? Fotoböckerna ser ju jättefina ut.. men det är ju samtidigt så himla roligt att känna på papprena och sånt. Vi ska nog kunna lura dig tbx till pappersträsket. 😉 Kram!

  3. Ulrikaulrika Säger:

    Dina digilayouter är verkligen kanonfina! Men jag skulle själv aldrig kunna vara utan själva papperspysslet…men det är ju jag! Och visst kan jag intyga att man kan digiscrappa även på träff 🙂

 
Scraptoppen