emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

våren är här!?!

Inlagt av emelie den 18 mars 2009

nu verkar det som att våren har kommit till oss. idag var det jättehärlig ute. jag lyckades få med mig noah ut på en lite stund vid lekplatsen. i två dagar har vi nu haft 8-9 grader så nu hoppas jag att våren verkligen är här för att stanna.

5 Responser till “våren är här!?!”

 1. Jesper Säger:

  Skönt att höra denna glada nyhet.
  Hoppas det håller i sig tills jag är hemma.

  Fina bilder.

 2. Saawan Säger:

  Vilka sköna bilder och ja, nu får det faktiskt vara vår på riktigt!

 3. mam Säger:

  Häääääärligt, men jag kommer ihåg förra året.
  Jag kan riktigt känna vad Noah tänker när han
  har lekt färdigt och går hem.
  Vi ses till helgen.
  Pussåkram

 4. Morfen Säger:

  Det hoppas jag också, jag var ute i trädgården med barnen idag och njööööt i en hel timme, men så insåg jag till slut att sandlådan behöver fyllas på, kanske dags att börja planera vad vi ska fortsätta med för projekt i trädgården och då gick jag in, det fortsätter jag fundera på en annan dag. *s* Kram!

 5. Karolina (karehed) Säger:

  Det är så härligt att våren har kommit! Alla blir glada och mycket piggare :0)
  Så fina bilder på Noah i lekparken. Snart får vi väl se dem scrappade?!

  Hoppas ni får en skön helg, kram Karolina

 
Scraptoppen