emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

1 december

Inlagt av emelie den 1 december 2008

ulrika skrev om en rolig ide att fota något i vardagen varje dag under december. jag tänker göra ett försök att hänga på. för att komma ihåg vad vi gjort under dagen så kommer det bli lite inlägg om det här.

idag har det varit dagis, skola och jobba. det är ju måndag. men innan vi gav oss iväg så var det äääääntligen dag att öppna lego castle julkalender. första luckan! som dem har väntat, kalendrarna blev väl inköpta i slutet av oktober tror jag. på eftermiddagen fanns det en överrastkning till oss stora också. tvättmaskinen hade kommit till affären och kune hämtas. verkar vara en riktig superbra maskin, lätt att använda och tyst och stilla. vi blev tvugna att gå och kolla i fall den hade stanna för den hördes så lite. stort tack till chanukka-tomten som kom med ett tidigt paket.

 
Scraptoppen