emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

tjuvkik

Inlagt av emelie den 30 november 2008

här kommer ett litet tjuvkik på vad vi har gjort idag. linus skulle lägga sig på mage så att jag skulle kunna fota honom och då blev det så här.

svar till mamma: du förstod nog inte vad det innebar med din önskan. att väcka dem döda hade nog varit lättare än att få alla tre att se bra ut på samma bild. speciellt ”herr envis” trilskades ett bra tag och sedan tröttnade ”lilla damen”.  men du får väl se vad chanukka-tomten kommer med… tills dess får du hålla tillgodo med den här bilden.

3 Responser till “tjuvkik”

 1. mam Säger:

  nu va det inte rumpor som jag ville ha utan jag önskade poträtt.
  kram

 2. Karolina (karehed) Säger:

  Hi-hi! Vilken underbar bild 😀

 3. mam Säger:

  visst blir man glad när man vet hur bilden kom till. Hurra Linus du gjorde helt rätt. Man måste prata i klartext.
  Kram

 
Scraptoppen