emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

snow board och skotertur

Inlagt av emelie den 12 mars 2010

idag har det varit full fart hela dagen. vi började med några turer i sittliften och ner för losvängen. sedan tog vi sittliften ändå upp. idag kunde man nämligen få skjuts med skoter från toppen av sittliften bort till mormors störtlopp eftersom ankarliften dit upp fortfarande var ur funktion efter branden häromdagen. det var en skotertur som var ett äventyr i sig. man fick åka på ett släp efter skotern men det gick ganska snabbt och guppade en hel det. killarna tyckte ändå att det var kul. tyvärr var det kanska lång kö till skoterna så det blev bara två turer idag för oss. men sedan svischade vi ner i härliga mormors störtlopp. det blev även några turer till toppen och ner för björnspåret. noah stod på benen hela vägen ner för dessa backar som är 2,4 km långa ( mormors störtlopp).

idag har vi också träna på att noah skulle åka knapplift själv. han var med på noterna att han skulle men när det väl var dags så ville han inte. men vi gav oss inte och tillslut kom han iväg. första turen upp var han jättearg men sedan har det bara gått bra, även om han föredrar att åka sittliften.

på eftermiddagen provade linus på att åka snow board. vi tyckte han var jätteduktigt som snabbt kom upp i knappliften också. med hjälp av andreas tog han sig också ner även om han ramlade ibland också. men helt klart mycket godkänt för att vara första gången. själv tyckte linus att det var svårt.

nu är andreas och linus ute på kvällsåkning och jag och noah har lite after ski med pinnar.

 
Scraptoppen