emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

idag..

Inlagt av emelie den 7 mars 2010

har vi äntligen kommit till stöten. vi kom iväg i lagom tid vid halv nio i morse och var framme vid fyratiden. resan gick bra även om det blev några ”är vi framme snart” från baksätet. tack och lov att de hade sina nintendo att fördriva tiden med. väl framme packade vi in våra saker i lägenheten. vi bor i det som kallas stöten mitt och det ligger verkligen mitt i. man har en backe på varje sida om huset. efter att vi fått in alla saker gick vi till skiduthyrningen och hämtade ut skidor och pjäxor till linus och noah. killarna var nöjda med sina skidor och sedan köpte vi liftkort. linus tycker det är kul att han är ungdom och inte barn. noah han tjatar om att han inte vill åka i den stora backen och jag kan hålla med honom. den backen han tittar på är en svart backe så den slipper vi åka i. nu sover linus och noah och vi surfar. tur att det är internet i lägenheten.

 
Scraptoppen