emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

alebacken

Inlagt av emelie den 20 februari 2010

idag trotsade jag, andreas och linus vädret och åkte till alebacken för att åka slalom. vi hade superkul och backen var jättefin. lagom brant och härligt med nysnö iden. snödjupet (natursnö) idag var uppmätt till otroliga 61 cm. man kan nästan inte tro att man är här hemma.

3 Responser till “alebacken”

 1. mormor Säger:

  jag trodde nästan att det var star wars. Häftiga hjälmar. Det ser ut som mi haft en härlig dag. Själva har vi skottat snö i 4 timmar och i morgon får vi nog göra om det. Noah har självklart hjälpt till.
  Kram

 2. Morfen Säger:

  Vad kul att man kan åka slalom även i Göteborgstrakten nu. Jag har dessutom sett ett par längdskidåkare som åker runt på fotbollsplaner. Riktigt kul och härligt!

 3. Jesper Säger:

  KUL! Å härligt med puder!

 
Scraptoppen