emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

noah är på semester

Inlagt av emelie den 18 februari 2010

i söndags bestämde noah att han ville åka till mormor och morfar, vi bestämde att han kunde komma dit på onsdag. hela måndagen gick han och gnällde att han ville till mormor. tillslut blev det onsdag så han kunde komma dit. i går när jag skulle åka därifrån och frågar hur länge han ska stanna säger han ”så här länge” och visa alla tio fingrar som han sedan noga räknar. idag hade han kollat på sina fingrar och konstaterat att det var 9 dagar kvar. det är härligt att han trivs så bra hos mormor och morfar 🙂 vi får se när han flyttar hem igen.

En respons till “noah är på semester”

  1. mormor Säger:

    han ligger i sängen kl 20 och vaknar kl. 8, idag fick jag nästan väcka homom kl 8.15. Han lever som en kung i dubbelsängen, mammas å pappas som han säger, sover lika lugnt och stilla som sin mormor, m.a.o. som ett ljus. Idag kommer han inte hem för vi ska ha fredagsmys och det är beställt lax och hemmagjord glass som vi ska göra snart. Just nu är det Nicke nyfiken en stund, sedan ska vi ut och skotta fram bilen.
    Kraaaaam

 
Scraptoppen