emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

senaste veckan

Inlagt av emelie den 30 januari 2010

här har ekat lite tomt i bloggen. det händer in så mycket spännande här hemma i januari. det är full fart på jobbet. lugnt och härligt i min klass men massor hos kollegor så man får rycka ut och hjälpa varandra. en annan gång kanske det inte är jag som har den lugna klassen och behöver hjälp.  i onsdags när vi var lediga fick jag i alla fall scrappat lite, det är alltid kul. sedan har jag snart klarat en hel månad i mitt projekt att försöka mobilfota ett foto varje dag under 2010. bara 11 månader kvar. (och jag skulle behöva en mobil med bättre kamera märker jag).

idag ska vi försöka rensa lite här hemma. trasiga frysen ska till tippen. och 2 barnvagnar är utlagda på blocket. inga bebisar kvar här hemma och tom noah var med på noterna att han var alldeles för stor för att åka vagn nu. han ville inte ha kvar dem. på måndag ska vi ringa till en second hand som ska komma och hämta en massa saker så om någon behöver:

köksbord + 6 stolar.
kontorsstol (lite större)
2 kontorsstolar.
1 traktorpall.
sekretär.
liten byrå.
motionscykel.

så hojta till snarast.

 
Scraptoppen