emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

vi är tillbaka

Inlagt av emelie den 16 december 2009

japp, idag har det varit inflyttning i arbetsrummet. alla datorer är på plats ( i alla fall de som ska användas just nu). det mesta av sakerna är tillbaka från vardagsrummet och det som ligger kvar är det som är det jobbiga. alla dessa småsaker man har som inte hör hemma någon speciell stans. själva arbetsrummet är så där lite klart. men det har i alla fall passerat så att det är mer klart än oklart. oranga luckor är hämtade idag och nya gångjärn inhandlade.

2 Responser till “vi är tillbaka”

  1. ÅsaF Säger:

    Spännande med allt det nya!! Här måste vi också flytta om framöver och hoppas tomten kommer med presentkort från ikea 🙂
    Tack för gratulation och hälsning på FB och i blogg!! 🙂
    Kram Åsa

  2. mormor Säger:

    spännande. Kram

 
Scraptoppen