emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

ullared och vaccinering

Inlagt av emelie den 25 november 2009

igår hade jag och cecilia en heldag i ullared för att handla julklappar och annat. det var nästan inte en kotte där och vi fick lite beslutsångest över var vi skulle parkera för det fanns så många platser, och då kom vi först halv 10. härligt att det inte var så mycket folk där. eftersom det gick så smidigt i ullared så kom vi hem ganska tidigt och på vägen hem åkte jag förbi och vaccinerade mig. idag är jag bara lite öm i armen om jag lyfter den högt så än så länge verkar jag ha klarat mig från några biverkningar. nu är tre fjärdedelar vaccinerade här hos oss. linus och noah tog förra veckan och reagerade helt olika. noah blev som jag bara lite öm i armen medans linus mådde illa och fick frossa och feber och fick vara hemma från skolan dagen efter. andreas ska förbi i morgon så håll tummarna att det finns vaccin kvar då.

2 Responser till “ullared och vaccinering”

  1. Morfen Säger:

    Hoppas Andreas också fått vaccin nu. Låter som ni hade en mysig tur till Ullared. 🙂
    Kramis!

  2. MiaS Säger:

    Har inte varit på Ullared på flera år. Blir lite sugen på att ta en tur.

 
Scraptoppen