emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

ett nytt försök

Inlagt av emelie den 5 september 2009

idag hade vi bokat bord på jensens böfhus. linus blev förjust i deras mat när vi var i stockholm och så hade vi ju presentkortet på två huvudrätter sedan dem hade haft så dålig service i stockholm. så klart fick man passa på att beställa oxfilé när det var gratis så det gjorde jag och andreas. linus tog revben och noah hacekbiff. men så när maten kom så var det bara min och andreas mat och ingen till barnen. lite konstigt. och det visade sig att barnen beställning hade försvunnit så det fanns ingen mat till dem. 🙁 så då fick vi ju såklart vänta ännu mera på att deras mat skulle göras. hovmästaren kom och ville bjuda oss på dessert som plåster på såret men det ville inte jag. och lyckades få så vi slapp betala för våra oxfilé. helt rätt när vi hade hunnit börja äta innan barnen mat kom. sedan eftersom vi firade för bröllpsdagen så blev det eferrätt också. och eftersom maten var jättegod och vi har presentkortet kvar så får det bli ett nytt besök en annan dag.

En respons till “ett nytt försök”

  1. Morfen Säger:

    Men nä, vad trist att det strulade IGEN!! Tur att ni har era presentkort kvar!

 
Scraptoppen