emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

cyklat

Inlagt av emelie den 24 augusti 2009

idag har jag dammat av min gamla cykel. när jag räkna efter så borde det vara ca 9  år sedan som jag använde den sist. jag har inte kunnat cykla ordentligt pga foglossnnigarna som jag fick när jag var gravid. men så i sommar har jag skaffat ny sadel till cykeln. modell väldigt bekväm och idag var det premiärtur. det blev en härlig runda på 8,1 km. (förutom när jag passerade de nygödslade åkrarna, det är härlig att bo på landet). nu får vi bara hoppas att det inte blir regn så det kan bli fler turer.

2 Responser till “cyklat”

  1. Jesper Säger:

    Det låter trevligt!

  2. Pontus Säger:

    Heja cykling!
    Och du har det rätt bra där ute på landet trots gödsel. Här får man drabbas med rödljus och spårvagnar som gör sitt bästa för att bromsa in cykelturen.

 
Scraptoppen