emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

stockholm dag 2

Inlagt av emelie den 29 juli 2009

vi börjde morgonen med en smaskig hotellfrukost. alla åt tills dem var mer än mätta. det var ju så mycket gott. sedan packde vi ihop i lugn och ro och checkade ut. vi lämnade väskorna på hotellet och gick mot slottet för att titta. lagom till vi kom fram skulle det var vaktavlösning så då tittade vi på det. idag var det några som hade hästar med sig så det var riktigt pampigt och dem spelade också musik. efteråt gick vi till en leksaksaffär där noah köpte en ben 10 omnitrix och linus pokémonkort. det var dags för lunch och sedan hämtade vi väskorna och gick till tåget. lite mer än tre timmar senare var vi hemma och det var såklart skönt tyckte alla.


utsikten från vårt hotellrum.


det var här bakom i blå hallen för 13,5 år sedan…


vaktavlösningen.


så klart att man ska gå till en leksaksaffär.


noah fick köpa en ben 10 omnitrix.


pride-festivalen hade börjat. vi märkte inte direkt av det men här var det speciella muffinsar.

2 Responser till “stockholm dag 2”

  1. Jesper Säger:

    Härligt med tågsemester och välartade restaurangbarn!

  2. ÅsaF Säger:

    Så härligt ni verkar ha haft det i Sth! Kul med en utflykt så där! 🙂 Kram

 
Scraptoppen