emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

layouter från kolmåden del 1

Inlagt av emelie den 23 juli 2009

idag har regnet öst ner mest hela dagen så då har det ju passat bra att sitta och scrappa. 10 layouter från kolmården har det blivit så nu är dem bildera gjorda. här kommer den första layouterna.

vi firar också lite i kväll att när det tillslut slutade regna vi femtiden så kunde andreas gå ut och skruva lite altan. etapp 1 är nu avklarad, alltså det som är där demgamla altanen var. nu är det bara resten kvar.

2 Responser till “layouter från kolmåden del 1”

  1. Morfen Säger:

    Javisst är det förfärligt med regnet!! Hörde idag att regovädret är som en gäng biljardbollar i torktumlaren, meteorologerna, vet inte vart det är på väg… mer än att de var på väg norrut och att det nu backar tbx till västra Sverige igen. Irriterande!! Tycker vi har fått nog med regn nu. Vilka härliga layouter från Kolmården! Tycker du fått till den med björnen riktigt cool! Hihi, ang mina barn framför granen så var det inga mutor involverade.. antar att de blivit luttrade med en mammarazzi bakom kameran. *s* Kramis!!

  2. Zara Säger:

    Riktigt grymma layouter som du gjort, härliga detaljer på alla sidorna som lyfter dem. Kram

 
Scraptoppen