emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

härligt vid havet

Inlagt av emelie den 28 juni 2009

efter att ha tagit det lugnt på förmiddagen tog jag och linus cykeln ner till havet efter lunchen. så härligt! linus var i nästan hela tiden med surfbrädan eller simmade och jag passade på att ha det skönt i solen. till slut tyckte linus att det var dags att jag kom i och simmade med honom också. det var kallare i vattnet idag men helt överkomligt när man väl hade doppat sig.

noah har badat hemma i giraffpoolen så han var nöjd med det och stannade hemma med pappa och morfar som grejade.

En respons till “härligt vid havet”

  1. Morfen Säger:

    Vad härligt att ni bor så nära havet att ni kan cykla dit! Så lyxigt! 🙂
    Förstår att du njuter av semester. Kram!

 
Scraptoppen