emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

så mätt

Inlagt av emelie den 29 maj 2009

det är inte var dag vi är ute på resturang och äter men idag har vi det. andreas kom hem i onsdags och sa att han fått resturangbesök av jobbet för ett projekt han hade vrit med på. det var sagt en summa som det fick kosta så vi passade på att göra något vi aldrig brukar. vi åt trerätters. vi var på favoritresturangen söder. till förätt tog jag en räk- och laxsmörgås, sedan blev det favoriten oxfilé med kantarellsås och så avslutades det med dessert som för min del blev cheesecake. aldeles för mätt var man sedan men kul var det att kunna göra detta.

2 Responser till “så mätt”

  1. Maria Säger:

    ÅH, jättebra present. En annan present som jag gillar är presentkort på Feskekörka. Det fick Jesper i julklapp av sitt jobb -MYCKET uppskattat. Spamassage på Hagabadet hade varit fint också! Jag får inga presenter av mitt jobb…jo förresten en gång fick vi varsin En med glitter och snöre i. Det var en fin julklapp.

  2. emelie Säger:

    nä presenter på vårt jobb (från arbetsgivaren alltså) är mera sällsynt. förr om åren kunde man få jul eller sommarpresent. ofta något som man inte hade så stor användning för men ett åt fick vi lisebergskort, det var en bra present.

 
Scraptoppen