emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

kusin isabella, groda och höghöjdsmålning

Inlagt av emelie den 24 maj 2009

hela fem layouter har det blivit idag. jag har pysslat med det och andreas har pysalt med sitt. målat huset högst upp. det är så högt så jag får svindel av att se honom uppe på ställningen men nu är det snart klart. då ska vi bara bygga en ny altan så vi kan sitta på den och se på när alla andra grannarna ska göra samma jobb. hi hi.

3 Responser till “kusin isabella, groda och höghöjdsmålning”

 1. MiaS Säger:

  Så läckra! Och vilket tempo – redan 100 stycken layouter!!!
  kram

 2. Maria och Jesper! Säger:

  Nämen vilka fina bebisar och grodor du har hittat! 😉

 3. mam Säger:

  är det Longbeach grodor. Jag har glömt att kolla dom. Fräckt kort. Den andra lilla grodan 😉 som säkert snart hoppar och studsar är ju bara så himla söt å go å alltid glad. Kram

 
Scraptoppen