emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

linus 8 år

Inlagt av emelie den 12 maj 2009

idag fyller våran linus 8 år. kan inte fatta vart tiden har tagit vägen. nyss var han ju liten. han vaknade i alla fall kvart över 5 i morse men vi fick honom att ligga kvar i sängen tills vi kom och sjöng för honom strax före 6  som tur var. av oss fick han lego indiana jones-spel till ps2 och puttekulor som tydligen var väldigt bra. (eller värda som han säger). noah hade valt en lego i leksaksaffären til linus. han hade hört förra veckan när vi var på maxi att linus sa att han önskade sig den och sedan när vi var i leksaksaffären för att köpa present till linus såg noah samma lego och då skulle han köpa den till linus. linus blev såklart jätteglad för paketen.

på eftermiddagen hade linus valt hamburgare till middag och så blev det såklart tårta.

4 Responser till “linus 8 år”

 1. Pontus Säger:

  Grattis Linus! Whiiiiiiiiii!!!

 2. Jesper, Maria och Isabella Säger:

  HURRA FÖR LINUS IDAG!!!

 3. mormor å morfar Säger:

  grattis våran skatt

 4. Morfen Säger:

  Hurra hurra hurra hurra för stora pojken Linus ida’!!! Tiden går ruskigt fort och de blir stora så fort. Vilken lycka med presenterna! Kram till dig som varit mamma i 8 år – det är också värt att firas. 🙂

 
Scraptoppen