emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

cykel- och grillpremiär

Inlagt av emelie den 24 april 2009

noah har varit helt emot att han har fått (ärva) en tvåhjuling. han har inte velat prova den. men så idag justerade andreas stödhjulen och noah ville hjälpa till. när han sedan fick en flagga till den också var allt toppen och han ville prova. och han älskade det! han cyklade fram och tillbaka här utanför och ropade ”titta på mig” till alla han såg. så glad blev han. sedan cykladde han bort till kompisen leo och visade cykeln och dem cyklade tillsammans.

när det sen började närma sig middagsdags och grannarna började grilla så blev vi så sugna så vi fick åka bort till affären och handla lite grillmat. det blev en sommarklassiker, potatissallad och starka korvar. mums!

2 Responser till “cykel- och grillpremiär”

  1. Maria Säger:

    Heja Noah! Du och Jesper kan ha cykelverkstad ihop, så kan du lära honom hur man ropar till folk som man cyklar förbi!

  2. Jesper Säger:

    JA! Det var en bra idé! Kom förbi mig Noah, så kan du hjälpa mig att klä om en racersadel :D!

«
 
Scraptoppen