emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

tjuvstartat 4 år

Inlagt av emelie den 22 mars 2009

idag har vi tjuvstartat firandet av noahs fyraårsdag med första kalaset. mormor, morfar, farmor, farfar, morbror pontus och mormor ruth var här och firade. det blev tårta med ”platta”godisar på (nonstop) och bulle och kaka. och så paket förstås. farmor och farfar kom med lego thunder drill. mormor ruth med pengar att handla själv för, pontus med världens sötaste lilla skål (och jag fick en lika dan fast en litte större), mormor och morfar hade med sig massor av paket, en sparkcykel, spade, frisbee, böcker och tröja (tror det var allt).

födelsedagsbarnet själv hade så kul att han inte ville gå och sova i första taget.

3 Responser till “tjuvstartat 4 år”

 1. mam Säger:

  en liten överrasking till är det på födelsedagen.
  pussåkram

 2. Morfen Säger:

  Åh vad mysigt! Jag älskar att ha kalas för barnen. 😀
  Tänkte tipsa dig om detta: http://www.scrapnart.com/news.php det kommer freebies varje vecka för digiscrap. Kramis! /Anna

 3. mam Säger:

  vi får tacka för igår, det är alltid trevlig att få komma på kalas. Jag kommer ihåg några kalas från när jag var liten det är ju hur kul som helst, så man kan ju förstå att Noah inte ville gå och lägga sig, å så blir det en dag i morgon också.
  pussåkram

 
Scraptoppen