emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

dagens övningar

Inlagt av emelie den 1 mars 2009

efter en överraskande snabb resa till lindvallen kom vi fram 15 min före man fick checka in! vi fick dock checka in direkt ändå. sedan åkte vi bort och hämtade ut skidor mm till linus och noah innan vi åkte bort till vår lilla lilla stuga. här är itne stort men det ska nog räcka ändå. om vi bara får alla saker som ska finnas i köket för där ekade det lite tomt. sedan åkte vi bort till backen för linus ville ha lite kvällsåkning. han fullkomligt kastade sig upp i liften och ner för backen som om han inte gjort annat än åkt skidor. det var inga problem så han lär vi nog inte se mycket av den här semestern. noah tog det lite mer försiktigt och kled lite med andreas på skidorna men ville helst bara springa omkring.

 
Scraptoppen