emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

utan blöja

Inlagt av emelie den 31 januari 2009

idag har noah tagit på sin pyjamis helt själv= den är helt ut och in. men han är i alla fall nöjd. sen fick han för sig att han inte skulle ha sovblöja på sig heller. så vi har en spännande natt framför oss. har vi tur fixar han det annars blir det till att tvätta. man får i alla fall vara glad för att han vill, stora killen 🙂

nästa morgon: vi gick upp och tog honom till toaletten strax före halv 11 i går kväll men sen väckte han oss halv 2 och hade kissat i sängen. då ville han ha blöja och sen sov han gott igen. imorse var blöjan tom så vi får se vad han vill i kväll.

2 Responser till “utan blöja”

  1. Pontus Säger:

    Spännande.
    Heja Noah!

  2. mamåpap Säger:

    vi säger som Pontus.
    pussåkram

 
Scraptoppen