emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

hallå baby!

Inlagt av emelie den 24 november 2008

att barnen tar efter en själv det vet man ju men ännu säkrare är att dem tar efter andra barn. idag när jag hämtade noah skulle vi gå in och säga hej då till hans favoritfröken. han ställer sig då i dörröppningen och ropar hallå några gånger. när så fröken äntligen är på väg till honom ropar han i stället hallå baby! som vi skrattade.

4 Responser till “hallå baby!”

 1. MiaS Säger:

  Åh, så sött!

 2. Maria Säger:

  HYSTERISKT ROLIGT Noah!!!

 3. Morfen Säger:

  Sötiskillen! 😀

 4. Ulrikaulrika Säger:

  Så sött 🙂 Min O var mindre söt i morse när han sa fy faan bara sådär helt apropå…det märktes tydligt att han inte visste vad det betydde och att han liksom bara testade det. Jag som inte tycker att vi svär så mycket här hemma, men någon gång händer det ju tyvärr.

 
Scraptoppen