emelies blogg

en blogg om min vardag och det jag scrappar

utan blöja!

Inlagt av emelie den 23 juni 2009

i natt har noah sovit utan blöja, och det gick jättebra. han sa själv igår att han inte ville ha blöjan och vi förstår honom med alla vattkoppor han har. vi tog upp honom för att kissa när vi la oss och sedan ville han ha vatten vid 5 och då fick han också gå på toa. det gick jättebra. sen satte han nog nytt sovrekord också. han sov till 9.30 i morse. det är såklart mycket vattkoppor på honom fortfarande men han verkar mycket bättre idag och dem är inte så ilsket röda heller.

jag och linus och också varit hos öronläkaren idag på mölndals sjukhus. väl där kollade doktorn att i öronen och såg att allt såg mcyket bra ut fortfarande. båda rören satt kvar och det var bra. förhoppningsvis behöver han inte nya rör när dem här ramlar ut eftersom den har suttit så länge.

2 Responser till “utan blöja!”

  1. ÅsaF Säger:

    Skönt att Noah blir bättre och att Linus öron mår bra!! Heja rör! 😉

  2. Morfen Säger:

    Vad skönt att sluta med blöja helt! Jag längtar och jobbar mer aktivt för att få Gabbe att sluta nu, det är inte lätt med effektiva blöjor och småskvättande pojkar helt klart. Skönt att allt såg bra ut med Linus rör också. Kramkram!

 
Scraptoppen